Inschrijven

Studeer je in Nijmegen of Arnhem en ben je op zoek naar een kamer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We zijn er voor studenten. Inschrijven bij SSH& is gemakkelijk en gratis. En met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct meeloten voor de beschikbare kamers.
Kijk eerst wel even of je tot onze doelgroep behoort. Je inschrijving bij SSH& is gratis, alleen bij het tekenen van een contract betaal je eenmalig €40,00 euro administratiekosten.

Coöptatie en onderhuur

Ben je op een kijkavond geweest en wordt je voorgedragen voor een kamer? Of mag je tijdelijk een kamer van iemand onderhuren? Ook dan moet je een inschrijving hebben bij SSH&. Maak meteen een gratis profiel aan!

Samenwonen met je vriend of vriendin?
Dat kan! Als je je inschrijft, kun je meteen je partner inschrijven. Als koppel reageer je dan op tweepersoonswoningen.
Let op: in Nijmegen kun je alleen op een tweepersoonswoning reageren, als één van jullie beide al huurder is bij SSH&. In Arnhem kun je ook op tweepersoonswoningen reageren als je beide nog niet bij SSH& woont.
Hebben jullie allebei al een eigen inschrijving en willen jullie samen op zoek? Vul dan het formulier Samenvoegen inschrijving in. 

Wijzigen inschrijfgegevens
Sommige gegevens, zoals je naam, voorletters en geboortedatum kun je niet zelf wijzigen. Kloppen je gegevens niet, stuur ons dat een e-mail of bel even! 

Geldigheid van je inschrijving
Je inschrijving blijft geldig zolang je deze actief gebruikt. Heb langer dan twee jaar niet ingelogd met je SSH& account? Dan ontvang je eerst een herinnering per e-mail dat je inschrijving dreigt te vervallen. Als je hierop geen actie onderneemt, dan schrijven wij je uit. Toch weer op zoek naar een kamer? Geen zorgen; je kunt jezelf gewoon opnieuw inschrijven zolang je tot de doelgroep behoort. 

Ga naar de inschrijfpagina.