Loting

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Elke woensdag, om 12.00 uur, staan onze vrijkomende kamers en woningen op onze aanbodpagina. Reageren kan een week lang, tot de volgende woensdag 11.00 uur. Daarna worden de kamers en woning verdeeld. Het loten gebeurt door een systeem. Het systeem kiest random: minder foutgevoelig en 100% eerlijk!

Waarom loten?
Wij willen de kans op een kamer of studentenwoning voor iedere student eerlijk maken. Toewijzingssystemen op basis van wachttijden zijn ingewikkeld en niet meer van deze tijd. Bij SSH& behoort inschrijftijd tot het verleden en heeft iedere student een even grote kans op een kamer.

Voordelen
Ons systeem is gratis, gemakkelijk en snel. Je kunt meteen meeloten op de dag dat je je aanmeldt. Ook zijn de kansen voor iedereen gelijk. Je hebt allemaal één lot en maakt dus evenveel kans op een kamer. We tonen ‘real time’ je kansen, zodat je jouw lot zo slim mogelijk kan inzetten. Kom je van ver (meer dan 2 uur reistijd), dan heb je exclusief toegang tot de loting van kamers op ons complex Vossenveld. Tot slot bevorderen we de doorstroming door woningen alleen te verloten onder zittende bewoners.

Vergroot je kansen!
Natuurlijk loot je elke week mee bij SSH&. En misschien heb je straks wel jouw ideale kamer. Maar wat nu als dit niet lukt? Bijna 50% van de studenten vindt zijn kamer ‘via via’. Bouw daarom als (toekomstig) student vooral snel aan je netwerk. Vertel iedereen dat je een kamer zoekt. Meld je aan bij Facebook-groepen, of sluit je aan bij een studentenvereniging. 

Meer lezen? Kijk op onze website