Spelregels

De vrijkomende kamers en woningen worden wekelijks op woensdag om 12.00 uur online gezet. Reageren kan tot de woensdag daarop, tot 11.00 uur. Tot die tijd kun je je reactie intrekken of wijzigen. Je kan reageren als je in het bezit bent van een geldig studiebewijs!

Op welke woningen mag ik reageren?
Woon je nog niet bij SSH&? Dan loot je alleen mee voor kamers, met gedeelde faciliteiten. Als je bij SSH& woont, mag je ook reageren op onze zelfstandige woningen.
Wil je in Arnhem wonen? In Arnhem kun je altijd op kamers én op woningen reageren. Je hoeft hiervoor niet al bij SSH& te wonen. Internationale Promovendi kunnen alléén op Phd woningen reageren. Dit zijn altijd zelfstandige appartementen.

Samenwonen bij SSH&?
Dat kan! Als je je inschrijft, kun je meteen je partner inschrijven. Als koppel reageer je dan op tweepersoonswoningen. In Nijmegen kun je alleen op een tweepersoonswoning reageren, als één van jullie beide al huurder is bij SSH&. In Arnhem kun je ook op tweepersoonswoningen reageren als je beide nog niet bij SSH& woont. Hebben jullie allebei apart een inschrijving en willen jullie samen op zoek? Vul dan dit formulier in. 

Overgangsregeling en voorrang op Sterrenbosch en Gouverneur
Studenten die nog niet bij SSH& wonen, maar al ingeschreven stonden vóór 1 oktober 2015, maken gebruik van een overgangsregeling. Zij mogen tot 22 juli 2021 ook meeloten op woningen, in plaats van alleen kamers. Op de complexen Gouverneur en Sterrenbosch krijgen deze ‘overgangers’ tijdelijk voorrang op huurders die op deze woningen reageren. Als je recht hebt op deze regeling, zie je dit terug via 'Mijn SSH&- Ik zoek', onder 'Mijn gegevens'. 

Meer weten? Kijk eens op onze website, of neem contact op.